Härlig mage Linda fått

Härlig mage Linda fått. Jag myste och kramade den massor. Vi fika nån timma idag och hann ta igen en massa tid. Linda mår verkligen bra idag och längtar tills barnet kommer. Jag längtar nog oxå lika mycket. �lskar små bebis och barn. Ska bli kul att gosa med hennes bebis. Jag umgås och leker med hennes Kevin och Melissa men dom är ju inte så små längre. Melissa är tillräckligt stor så hon ska prao hos mig snart. Då kommer jag att sätta henne i arbete hehe. Hon gillar ju hår och mink som alla andra 15åriga tjejer så praktisera hos mig måste nog vara en toppen plats och att ha mig som chef eller handledare:)

 typiskt nu när jag ska låsa salongen, vilket jag sällan gör. Personalen gick på Wella visning och jag sa att jag kan stanna kvar och låsa men kom på att jag inte har några nycklar så nu är jag påväg hem för att hämta dom och sen måste jag tillbaks för att låsa. Självklart är inte stället obemannad då waynes coffe personalen väntar på att jag tar en skön promenad i kylan. Kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

7 tankar om “Härlig mage Linda fått

  1. Tanya says:

    fett sööt mage 😀 ser nästan ut som om hon kommer att få tvillingar, med tanke på att hon gått upp en hel del och hon va ju smal.

  2. Caroline says:

    hej! kan inte du berätta vad du tycker om extansions? sliter det mycket? ser det naturligt ut? är det många av kändisarna som du stylar som har det? tacksam för svar:)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.