Nu lämnar jag Paris. Sitter på plan

Nu lämnar jag Paris. Sitter på planet som lyfter 20.05 så det blir ett kort inlägg:) ska bli skönt att komma hem men kan bara säga att jag älskar denna stad och jag har verkligen haft skoj och blivit uppvaktad maximalt på ett fantastiskt sätt. Självklart skriver jag inte allt i bloggen men tror att ni har överseende med det:) kan ju inte berätta allt hehe. Hörs hemma i stockholm. �r tydligen massa åska och oväder men det är nog inga problem. �nska mig en trevlig resa:) Puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

5 tankar om “Nu lämnar jag Paris. Sitter på plan

 1. Adde says:

  Vill bara säga att jag gillar din blogg och att jag tycker att du har ruskigt snygg kropp. Jag har två frågor till dig. För det första, kan du ge mig tips på några bra magövningar (framförallt för sidorna)? För det andra, hur mycket väger du (morgonvikt)? Vore grymt tacksam om du kunde besvara mina frågor!

 2. LarsS says:

  Ok, kul att du har haft det bra i fina Paris… Du, jag lovar dig en sak! Att när jag får råd. Då ska jag klippa mig hos dig, för mitt hår ser förj*vligt ut nu… Och jag behöver proffsvård.

  Ha en fortsatt trevlig flygresa och klipp till många när du är hemma i Stockholm, Hehe. God Natt.

 3. Ana says:

  Jag lånade den bilden på dig till min blogg jag tycker att ni är så söta tillsammans du å hunden. Ville bara säga att jag låna den =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.