flygplans maten flög i luften av al

flygplans maten flög i luften av all turbulens. Jag har just landat på Arlanda. Vart 1timma och 20minuter försenade pga dåligt väder. Planet började rulla och strax före lyft så saktade den ner och efter några försök så gav piloten upp och vi vart stående ytterligare 1timma, men det var väl lika bra för att det var åska och dunderregn i Paris nu på kvällen. Jag hade verkligen respekt väder när jag var där, ca 15-20grader och inga tjocka kläder behövdes. Längtar tillbaks. Fick ju en förälskelse i staden som jag kommer att besöka lite oftare nu. Senast jag var där är över 8år sen. Nån av mina läsare som vart i Paris.? Då vet ni vad jag talar om, fast även om ni inte vart där tror jag ni förstår min förälskelse:* önskar alla en trevlig natt för jag tror inte jag kommer att bloggare mer idag, eller man vet aldrig med mig jag kanske känner för att berätta nåt för er. Imorgon skulle jag ha filmat hela dagen men jag trodde inte jag skulle bli bättre så snabbt så ställde in allt för 2dagar…

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

3 tankar om “flygplans maten flög i luften av al

 1. Cady says:

  vad bra att det bara var maten som flög i luften iallafall! hehe!

  Yessssssss Paris är LOVE, bor halvt i Frankrike då min mammas man bor där och yadayada, Frankrike är underbart och Paris är superb, blir lite avis att du var där nyss! (Jag var där senast i slutet av Aug…).

  KRAAAAAAM.

 2. cecilia says:

  Hej snygging!
  Det verkligen stralar om dig Bobby! Jag laser ofta din blogg och du har verkligen formagan att sprida harlig energi och karlek! Paris ar min alskningsstad, atmosfaren maste upplevas! Har bott i Frankrike flera ar, nu bosatt i Spanien sedan nga ar tillbaka. Personligen gillar jag italienare och spanjorer, de har en harlig humor och det har en internationell syn . Underbart att vara kar och framforallt i Paris! all lycka och sucsess med business for det ar du sa vard! Tack for du delar med din underbara personlighet! Gros Bisous, cecilia

 3. Ajla says:

  Tja bobby! 🙂
  tycker du är riktigt gullig, och älskar att läsa din blogg.
  jag har önskat i julklapp att få klippa mig och färga håret, och sätta i hårförlängning hos dig, redan nu 😉 så tänkte fråga om det är fullbokat redan, eller finns det tider runt jul?
  Kraam 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.