Ysl modellerna var så smala och snygga

Ysl modellerna var så smala och snygga. Det är helt sjukt men Frankrike är verkligen landet med långa och smala. Killar som tjejer och dom är riktigt vackra. Bilden tog jag efter Ysl visning igår men jag höll på att spy så kunde inte sitta kvar. Det var då vi bestämde oss för att åka upp i eiffeltornet. Jag var bara tvungen men mådde ännu sämre efteråt. Har inte gått upp ur sängen som känns som en vattenpöl, svettas sjukt mycket att allt är blött. Verkligen synd om mig för att det är inte kul att må såhär och ha sjukt ont överallt när jag är i Paris. Kan glömma min snygga dejt med en snygg( prins).

Det blir ingen romantisk middag som planerad men det kanske är lika bra för vi är från två olika världar fast det vore ice att leva ett top of the top lyx liv hehe…. Får väl komma hit igen senare vid ett annat tillfälle.

Nu ska Walter och Gabriella på stan och äta lunch medans jag måste ligga kvar i sängen,,,, Trissssstttttt:-((

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

9 tankar om “Ysl modellerna var så smala och snygga

 1. LarsS says:

  SV: Tack så mycket! 🙂

  Ja, manliga modeller ska tydligen vara smala nu för tiden. Och det kanske är bra ändå, då kanske jag själv kan få tur och kunna bli modell, för jag är smal och lång och vill av hela mitt hjärta jobba/vara som en/en modell.

  Ha en fortsatt förtjusande bra dag Bobby!

 2. kattis says:

  hej bobby!
  jag har en fråga. jag går i 2:a året på frisörlinjen, jag kommer att ha 8
  hela veckors praktik nästa termin undrar om du tar emot praktikanter??

  hoppas du svarar 😀

 3. elin says:

  Hej Bobby! Jag undrar bara när din och Kenzas tävling avslutar? Eller om en vinnare redan är dragen och kontaktad? (Er tävling om en hårstyle hos dig)

  Tacksam för svar, elin (en som deltog) :).

 4. Annelie says:

  Bobby, Bobby, Bobby!!!
  blir lite besviken på dig, smalt är inte lika med snyggt!!
  tjejerna på bilden ser ju helt sjuka ut!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.