Känns som om jag dör. Ligger i säng

Känns som om jag dör. Ligger i sängen i lägenheten vi bor i och jag mår verkligen skit. Hög feber, kall svettas och kräks. Har inte mått såhär dåligt på länge. Därför jag inte bloggat för mådde sämre tidigare. Började när vi gick på Paris gatorna idag då vi kollade i butiken. Vill hålla mig uppdaterad med vad som är mode förutom visning jag var på. Helt sjukt vad det finns mycket snyggt dolt som är dressade till tårna. Alla har det senaste på sig och alla är smala långa och snygga. Ska blogga mer sen. Måste bara ligga still

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

9 tankar om “Känns som om jag dör. Ligger i säng

  1. TessanSessan says:

    Hej ! Ville bara kolla med dig när du skulle lägga upp reklamfilmen du gjorde , på din blogg? Den skulle komma nu på tv v.41 men har inte sett den ännu, och så skulle den komma upp här och på KICKS hemsida.. du kan väl säga till när du lagt upp den här? 🙂 Vore superkul! kram på dig från Södertälje-Therese

  2. Krissy says:

    Krya på dig! Va inne på din blogg tidigare på kvällen men till min besvikelse hade du inte skrivit något. Jag fick svar på varför

    Keep up the good work man

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.