Hösten i Paris får mig att bli småkär på nytt

Hösten i Paris får mig att bli småkär på nytt. Fast jag mådde dåligt så åt vi libanesisk mat och sen tog en promenad till eiffel tornet. Ser inte löven bara helt underbara i Paris.?.? Vi åkte självklart upp till toppen på Eiffel tornet och känslan var magisk. Synd att febern är så hög på mig så jag prydde två gånger under promenaden dit och det var väl lika bra så att det inte hände uppe i tornet hehe. Kanske inte bra för jag ville ju kyssas högst upp. Nu är jag snart hemma igen och måste sova. Kall svettas igen. Kram från Paris Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

3 tankar om “Hösten i Paris får mig att bli småkär på nytt

  1. Sofia says:

    Jag är så otroligt avundsjuk! Har inte varit i min favoritstad på nästan ett år nu och saknar den något otroligt! Paris under hösten är underbar, men det är under våren som den är mest fantastisk! Har du upplevt Paris i början utav maj? Det är bland det bästa som finns! Hoppas att du blir bättre och att inte febern förstör hela vistelsen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.