Kysste Stella Mc Cartney och hennes vän

Kysste Stella Mc Cartney och hennes vän igår sen fick jag avgöra vem som kysste bäst. Det var hon men det vart honom jag bokade en dejt med. Kan inte säga vem det är det får nog bli hemligt men har sjukt skvaller om Stella. Tror inte jag ska skriv om det. Det skulle kunna innebära trubbel eller rubriker för hennes del, bra för mig men inte så bra för henne så jag låter nog det bli osagt. Stella var lite väl dragen så Jade Jagger ställde upp på bilden men hon var ju knappt heller nykter hehe, they loved my bobs:-)

 Vi är bjudna igen på middag på Hotel costes som är Frankrikes hetaste restaurang och mingel ställe. Snart kommer bilen från middagen. Senare ikväll är vi bjudna på en jätte stor fest senare så i keep you updated. Skulle kunna leva sån lyx liv varje dag och bara få allt jag vill ham inte helt fel..Kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

8 tankar om “Kysste Stella Mc Cartney och hennes vän

 1. LarsS says:

  Du är verkligen the man, säg mig. Hur håller du din vackra kropp på topp? Jag menar, jag vill ju inte se ut som en benget hela mitt liv. 🙂

  Ha en bra dag Bobby!

 2. Marie says:

  Hej, jag är en ung Mamma som nu har en frågestund i min blogg, ingen fråga är för dum så fråga på allt mellan himmel och jord! Kram

 3. Marie says:

  Hej!

  Använder du dig utav Wellas färger??? isåfall har jag en fråga till dig. Kan man lägga en 7/0 eller 8/0 i ett guldblondt hår utan att det blir grönt?? vill ha slingor i mitt blonda hår som är åt cendre hållet den sk ”råttfärgen”. eller har du något annat förslag?? tack på förhand!

 4. Jessie* says:

  Hej,
  Jag har naturligt blont hår och undrar om det verkligen stämmer att man aldrig får tillbaka det helt om man färgar det i tex brunt eller svart?
  Skulle jag passa i någon av dessa färger?
  Kram Kram =)

 5. Demet says:

  Det var precis det jag undrade också, det där är ju Jade Jagger, det kanske är hon som är vännen till Stella McCartney lr?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.