Victoria Beckham frisk eller sjuk.?

Victoria Beckham frisk eller sjuk.? Den frågar har verkligen cirkulerat i media senaste åren men just senaste månaderna så har hon tappar några fler kilo och det är för magert. Trodde inte jag skulle säga det för jag har alltid tyckt att hon har en jätte snygg smal kropp men nu syns vart enda sena på ryggen och det ser verkligen inte sunt ut. Håller ni inte med.?.? Hon tränar nog för mycket nu och äter minimalt. Victoria har samma storlek som en 7-9årig lite flicka. Till alla tjejer säger jag att träna sunt och svält inte er. Självklart tycker jag att det är snyggare att vara smal än tjock men då leker man med hälsan oxå, vilket man gör som överviktig oxå. Så ordet lagom är nog bra ibland hehe. Mellan landets egna ord LAGOM. Förresten jag är framme nu och sitter i taxi med sällskapet påväg in till stan där vi ska möta upp andra vänner. Jag vart ner bjuden av en hemlig vän:)

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

3 tankar om “Victoria Beckham frisk eller sjuk.?

 1. Carina says:

  Spännande! =) Hoppas ni har det mysigt! 😉
  Kan ju va kort tagen ur en knasig vinkel, men det är en fin känsla mellan vad som anses vara normalt smalt och bara smalt.

 2. sofie says:

  jag hade så gärna velat vinna en makeover av dig!
  är ljusbrunett egentligen men färgar håret blont och min utväxt är ju så vacker – jag ska inte ljuga, det ser hemskt ut & mitt självförtroende försvann helt iväg plötsligt. jag vill känna mig vacker en gång för alla! jag vill visa världen att här är jag – sofie andersson! att jag får vara mig själv, den jag vill vara. jag vill bli fin igen.
  tack för att du tog tid att läsa detta . kram sofie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.