Middagen på hotel costes är nog bla

Middagen på hotel costes är nog bland det mest goda vi ätit. Allt smakar bättre än det mesta jag ätit innan. För att inte nämna hur annorlunda och snyggt det är här inne. Stället har micheline stjärna och det betyder att det är top of the top. Det är bara 3ställen i hela sthlm som har det. Vi har det bra som blir bjudna på detta. Ibland är det underbart att heta Bobby Oduncu:) hoppas att ni alla får en underbar lördags kväll för det kommer vi att ha. Världens största kram till er alla som läser detta inlägg. Love Bobby

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

4 tankar om “Middagen på hotel costes är nog bla

 1. sofie says:

  Kul att bli så nöjd över en middag. Det är inte ofta. Hoppas vi kan göra det samma för våra gäster då vi öppnar Magic Bar!!
  Hoppas du får en underbar Lördag!

 2. Chrissy says:

  Hejsan! Läste om tävlingen angående makeovern i kenzas blogg och blev jätte intresserad.
  Jag har på länge velat göra nåhon slags förändring med mitt hår men har inte riktigt bestämt mig vilken..
  Och till en vanlig frisör vågar jag inte gå till eftersom att jag aldrig någonsin har varit riktigt nöjd med resultatet hosnnågon så jag låter hällre min mamma klippa mig som förstår exakt hur jag vill att det ska vara.
  Dig däremot skulle jag verkligen lita på.. Jag menar det finns ju förklaring för varför alla ”kändisar” fixar sig hos dig och det är ju att dom bara vill ha det bästa. Så det skulle vara riktigt sweet om du nu valde mig.
  Ha en br helg.
  Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.