Bobby blir pop stjärna Haha. Alla kan bli artister med lite hjälp

Bobby blir pop stjärna Haha. Alla kan bli artister med lite hjälp av en studio och speciellt om du heter Bobby och ser ut som mig 🙂 vad tror ni om det.?.? Jag kommer ju inte att sluta klippa men varför inte göra fler saker. Sitter nu på jobbet och myser med min personal men jag längtar tills imorgon då jag ska utomlands på en sjukt kul resa. Kommer självklart att blogga massor därifrån. Kyss Bobby Oduncu nya Darin hehe or NOT

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

5 tankar om “Bobby blir pop stjärna Haha. Alla kan bli artister med lite hjälp

 1. SIVAN says:

  KENZA OCH BOBBY TÃ?VLINGEN !

  Hej Bobby ! Jag har alltid viljat klippa mig hos dig ! Jag brukar gå förbi Bobbys hårstudio i Vällingby men jag vill klippa mig hos den ORGINALA BOBBY såklart , du är ju sjukt duktig ! Menar allvar det skulle kännas som en dröm att få klippa mig hos dig !

 2. Misse says:

  Hej Bobby,
  Kul med popstjärneplanerna!
  Vill dock bara påpeka att det heter ser ut som JAG, inte ser ut som MIG.
  Pröva alltid med att avsluta meningen så hör du hur det ska låta: Ser ut som jag gör. (inte mig gör, alltså).
  Hoppas att du inte tar illa upp av denna rättning och att den kan vara till hjälp i framtida skrivande! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.