Krogrundan i Uppsala är sjukt kul.

Krogrundan i Uppsala är sjukt kul. Har redan varit på oktober festen och hälsat på peter men det var verkligen inget för mig. Bara bönder och äldre. Missförstå mig inte med det var som en folkpark med tusentals personer, sen gick vi till pitchers sen vidare till plock där vi dricker longisland och vi känner redan av den. Efter detta ska vi vidare sa några till ställen. Hoppas ni får en underbar lördag för det ska vi ha. Puss Bobby Oduncu och Robin Fröström:)

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

3 tankar om “Krogrundan i Uppsala är sjukt kul.

 1. Josefine says:

  Snacka om att jag ångrar mig nu när jag läser din blogg Bobby!
  Spanade nämligen på dig förra helgen. På saluhallen, du stod där och såg fruktansvärt snygg ut, så jag vågade inte! HAHA!
  En bild på dig och mig hade nog förstorats och satts upp på vardagsrumsväggen här hemma!

  Du är min stora inspiration, själv går jag tredje året på frisörlinjen här i uppsala ´men inte bara därför du är idolen. Du är ju så galet snygg också!!!

  Sköt om dig och kom till uppsala igen så ska jag baskemig fastna på bild med dig!!! 🙂

  Kram på dig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.