Ska Erik ha kort eller långt hår ;-)

Såhär såg Erik Segerstedt ut tidigare . Han hade backslick med gamla slingor jag gjorde i somras men idag så klippte jag det kortare igen…. Vilken frisyr tycker ni han passade bäst i?? Han är ju snygg i allt men själv gillar jag det kortare 🙂

Nu är jag på jobbet och har världens huvudvärk 🙁 Inte skönt alls, hoppas det blir bättre tills senare för annars går jag inte på Anna Anka festen på Cafe Opera…. Ska dricka lite mer vatten men verkar hopplöst…..

Kram från Bobby Oduncu med dunkande migrän

 

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

14 tankar om “Ska Erik ha kort eller långt hår ;-)

  1. Helena T says:

    Mycket snyggare i kort. Och som dem andra kommenterat så är han ju redan snygg. =) Men du gjorde endå ett mycket Bra jobb där Bobby, Like always! Och krya på dig´!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.