Var nyss på ansiktsbehandling

Var nyss på ansiktsbehandling och som vanligt gjorde sanna ett fantastiskt jobb. Ni ser ju hur fräsch jag blir efter varje besök hehe. Efter det läkarbesök oxå på östermalm. Jag var på seven eleven och handlade medans jag väntade på min taxi eftersom det spöregnade.

 Då ser jag en söt äldre östermalms dam som går i regnet och utan paraply och hon försökte att gå längs väggarna för att bli mindre blöt. Det gjorde ont i mig att se henne gå så sakta i regnet för att hon var ganska gammal men väldigt elegant med päls. Min taxi kom exakt då och självklart frågade jag vart hon skulle. Då svarade hon erikdalbergsgatan. Jag frågade om hon ville åka med i taxin men tror hon först vart lite rädd för hon tittade konstigt och frågade varför jag frågade 🙂

 jag förklarade att jag bara inte ville att hon skulle bli så blöt så hon åkte med mig. Det var en omväg men det gjorde inget. Kom lite sen till min kund men mina kunder har överseende med att jag kan bli lite sen ibland, speciellt då jag gör dom skit snygga 🙂

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

6 tankar om “Var nyss på ansiktsbehandling

 1. Rebecca says:

  Hej Bobby!
  Tack för en jättefin och underhållande blogg. Jag måste få fråga dig vad det är för kamera du fotar med? Jag är så hemskt kräsen med kameror men tycker din tar så perfekta bilder. De precis som man vill ha dem.

  Tack på förhand!
  Ha det jättebra! 🙂

  Mvh
  Rebecca

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.