Har ni sett ett gladare barn än min systerdotter??

Har ni sett ett gladare barn än min systerdotter?? Jag vaknade först sen hunden Tarzan och efter det lilla emelie. Har ligger vi och myser i soffan efter att jag ätit en rejäl frukost med allt. Det är sjukt hur mycket hon ler hela tiden, sällan jag sett nåt liknande.?.?:) Hon skrattar åt mig, hunden, barnprogram och allt som verkar vara annurlunda. Nu sitter jag på tåget från Södertälje till Stockholm. Idag ska jag vara i skolan med mina elever, ska bli hur skoj som helst. Efteråt ska jag till läkare för att kolla ryggen och efter det ska jag på ansikts behandling, sen jobba igen. Trött nu så ska sova 20min på tåget . Morgon puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

3 tankar om “Har ni sett ett gladare barn än min systerdotter??

 1. Francesca Lopez says:

  Hej Bobby!
  Vilka härliga bilder du har lagt upp på din familj!
  Super söta barn, man vill bara typ kinderna hahaha
  hoppas allt är bra med dig, njut av den tiden du är med familjen, man får så mycket glädje och kärlek!
  Puss ta hand om dig!
  Chao

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.