Ligger i sängen och äter en jätte god

Ligger i sängen och äter en jätte god tallrik med joghurt, skivade äpplen, nektarin, keso och lite kessla. Den smakade mycket bra. Vi var ju på mc donalds men ingen tog mat utan Alex. Robin tyckte inte att jag ska äta sånt för ofta och det har han rätt i, jag är en sån gotte gris ibland. Nu ligger vi i sängen och kollar på filmen Mask med Cher i huvudrollen som spelar mamma till 15åriga rocky som har ett vanskapt ansikte, han ser verkligen läskig ut men så synd om honom. Han lider av en mycket sällsynt sjukdom som vrider ,förvränger och förstörar ansiktet. Filmen spelades in 1979 och är alltså 30år gammal. filmen är verklighets baserad. Ska sova nu så godnatt alla vakna läsare. Kram från mig Mr Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

3 tankar om “Ligger i sängen och äter en jätte god

  1. Caroline says:

    Hej! Jag gillar din blogg jättemycket,väldigt läsvärd. Men det hade varit ännu roligare att läsa om det inte var så mycket slarvfel och felaktiga särskrivningar i texten. Blir trevligare att läsa då =)
    Tack för en bra blogg

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.