Jag blir snygg inför ikväll då jag

Jag blir snygg inför ikväll då jag ska på premiär av grodan sergel. Fick håret fixat efter arbetstid av sexiga Neda medans jag åt min underbara sallad från waynes coffe. Fast efter gick jag till gymet för att träna med grabbarna som jag ska ut med ikväll, med andra ord så vart håret förstört ändå av all svett:)förresten jag kommer att lägga upp vinnaren ikväll av makeover tävlingen som Bella och jag hade. Hörs snart då jag tränat klart Puss bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

3 tankar om “Jag blir snygg inför ikväll då jag

 1. Francesca Lopez says:

  Ha så super kul ikväll!
  Själv ska jag ligga i min säng och kolla på film, är helt slut efter en hel dags jobb 🙁 Har ingen tid för mig, vill också ut, men har ingen ork!
  Nu får jag också hoppas att man vinner, men om inte så blir jag glad för den personen som vinner!
  Puss ha så kull Bobby!
  Chao 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.