Vilken lång dag det vart. Fikar med min vän Peter

Vilken lång dag det vart. Fikar med min vän Peter som jag känt i över 6år. Träffade när han gick en kalsong visning som jag jobbade med och efter det gick han visningar för mig. Har umgått massor efter det. Han vann även Mr beach2004 och kom 2 i över sveriges man. Peter är fotograf nu och studerat på universitetet i flera år samtidigt. Han tar sjukt snygga bilder. Vet inte om ni sett gamla bilder med mig men det är han som fotat dom??.

Gå in på hans sida och klicka sen på personal så ser ni en bild på Natacha Peyre, mig och Samuel, fast jag och samuel har mask för ansiktet så ni ser inte oss utan bara kropparna 🙂

Lägger upp några senare i detta inlägg när jag kommer hem. nu ska vi träna puss och kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

2 tankar om “Vilken lång dag det vart. Fikar med min vän Peter

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.