Saras bruna färg vart såhär. Vad tycker ni??

Saras bruna färg vart såhär. Vad tycker ni.? �r hon inte snygg i det bruna.? Hon har ett steg ljusare än Blondinbella. Nu ska jag klippa Sveriges bästa kirurg Jan Jernbeck som äger akademikliniken. Hörs snart igen. Han får vip som får komma efter stängning haha då kan han kanske göra nåt skönhets ingrepp på mig:)

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

10 tankar om “Saras bruna färg vart såhär. Vad tycker ni??

 1. tina says:

  hej tycker resultatet blev sjukt snyggt på sara. Undrar vad en sån färgning/toning skulle kosta hos dig? och vad heter färgen? försökte förklara den nyansen för en annan frisör men när hon tonade det blev det mörkt brun med väldigt mkt rött i…. vilket jag inte tyckte om.

  Kram

 2. malin. says:

  hej bobby. gud vilken fin brun färg du gav henne i håret.
  Själv har jag alltid varit blondin, men blev brunett för cirka ett år sedan! Vill ha en lite mer jämn brun färg i mitt hår för att sedan lägga på lite blonda slingor överallt i håret, har du förslag pånågon bra blekning man bör använda om man färgar det hemma?
  Gillar inte att gå till firsörer så mycket när det gäller att färga håret, för tycker alltid att det ser så perfekt ut, vill inte att det ska se 100% nygjort ut.
  Däremot älskar jag att läsa din blogg, förtsätt med ett grymt jobb!
  Pussar & kramar från malin!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.