Ett dygn sen jag Blogga. Sorry men

Ett dygn sen jag Blogga. Sorry men jag har inte varit hemma vid dator och min låne telefon kan inte ta fina bilder så denna bild skickade jag till min tel innan jag kan Blogga. Jag är hemma hos Samuel. Han har lagat god mat som bra han kan göra. Har ätit så mycket så att jag ligger i sängen och vilar nu medans alla dricker goda drinkar han blandat. Från vänster sitter hans bror Simon, Sofia, Mirza. frida. Malin och Samuel. Senare ska vi till Ambassadör där min vän Roy firar sin 25års dag. Ska bli kul fast jag är så trött. Lovar att Blogga mer snart. Jag kommer även att lägga upp massa bilder när jag är hemma. Stor kram och hoppas att ni får en trevligt lördags kväll:) have fun

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

8 tankar om “Ett dygn sen jag Blogga. Sorry men

 1. Sara says:

  Hej Bobby!

  Läste i Bellas blogg att man kunde vinna en makeover hos dig……….Min frissa är mammaledig (har gått till henne de senaste åtta åren…) men nu har jag testat lite olika frisörer under tiden, men med varierande resultat. Till saken hör att jag efter egen mammaledighet och viktnedgång har tappat massa hår som nu börjar komma tillbaka! *suck* Risigt värre och väldigt svårstylat….men men… Nu längtar jag efter en fräsch höstfärg i håret! och lite ordning på det hela…hoppas på hjälp! /Sara

 2. Therese says:

  Hej!
  Jag brukar faktiskt inte vara inne på blondinbellas blogg (läser inte så mkt bloggar..), men nu idag var jag det. Läste om hår-makeovern som man kunde vinna, att man skulle få samma hårfärg som Bella. Jag är blond med jäättetunt hår och har alltid drömt om att få göra en hårförlängning (mitt hår växer inte längre än till axlarna, hur väl jag än sköter det). Men det är ganska dyrt, om man vill få det fixat bra, av någon som kan. Så jag skriver inte detta för att ”vinna” tävlingen. Men jag ger ett förslag om att du borde lotta ut en gratis hårförlängning, det vore verkligen något!
  Tänk över det i alla fall, och svara jättegärna 🙂
  Mvh Therese

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.