Fan va bra det gått idag. Har jobba

Fan va bra det gått idag. Har jobbat massor och själv blivit filmad men dagen är inte slut ännu. Kommer om att hålla på hela kvällen. Har inte blivit fotad ännu utan vi filmar fortfarande. Tv tar sjukt långt tid och resultatet kommer ju att klippas till en mycket kortare såklart. Nu måste jag fortsätta med det jag gör men vi hörs lite senare. Här har ni Min vän Alex med modellerna Anna och Elin. Jag är sjukt nöjd med dagen. Kram

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

64 tankar om “Fan va bra det gått idag. Har jobba

 1. Ella says:

  Hej, du är otroligt duktigt !!!

  Anouk
  Three Days In A Row
  Sänder till dig text till en ny låt !
  Vill du höra ? Titta in hos mig !

  i’ve been loving you
  Without you even knowing
  I’ll never forget those days
  Three days in a row
  You were my love
  And I haven’t seen you
  Since that day
  I’m sorry baby

  Baby boy
  When I saw you the first time
  I knew right-away that you and I
  Were connected
  In a way, yeah
  I believed
  That there was a way
  Something more
  Than I could ever express
  In my own words
  I just knew
  At the time I belonged
  To you

  But it all felt so wrong
  To do the things that
  My heart gave in baby
  I’m telling you

  I’ve been loving you
  Without you even knowing
  I’ll never forget
  Those days
  Three days in a row
  You were my love
  And I haven’t seen you since
  That day
  I’m sorry babe

  With loads on our minds, a few goodbyes
  We could never
  Have given it
  A real try
  But you were in my head always
  And at this point in my life
  I just know
  That if you let me back in
  I won’t let go
  Of you and me standing at last
  I just know it’s a matter of time
  Before it all falls back into place, baby believe me

  I’ve been loving you
  Without you even knowing
  I’ll never forget
  Those days
  Three days in a row
  You were my love
  And I haven’t seen you since
  That day
  Baby, baby, baby, baby, baby, baby, baby

  I’ve got the light
  And for you I will shine
  Just be prepared
  For a hell of a ride
  Don’t ever die
  By the way
  I feel forever seems short
  I’m begging you

  Poooohaahh
  I’ve been loving you
  Without you even knowing
  I’ll never forget
  Those days
  Three days in a row
  You were my love
  And I haven’t seen you since that day

  i’ve been loving you
  Without you even knowing
  I’ll never forget those days
  Three days in a row
  You were my love
  And I haven’t seen you
  Since that day
  I’m sorry baby

  Baby boy
  When I saw you the first time
  I knew right-away that you and I
  Were connected
  In a way, yeah
  I believed
  That there was a way
  Something more
  Than I could ever express
  In my own words
  I just knew
  At the time I belonged
  To you

  But it all felt so wrong
  To do the things that
  My heart gave in baby
  I’m telling you

  I’ve been loving you
  Without you even knowing
  I’ll never forget
  Those days
  Three days in a row
  You were my love
  And I haven’t seen you since
  That day
  I’m sorry babe

  With loads on our minds, a few goodbyes
  We could never
  Have given it
  A real try
  But you were in my head always
  And at this point in my life
  I just know
  That if you let me back in
  I won’t let go
  Of you and me standing at last
  I just know it’s a matter of time
  Before it all falls back into place, baby believe me

  I’ve been loving you
  Without you even knowing
  I’ll never forget
  Those days
  Three days in a row
  You were my love
  And I haven’t seen you since
  That day
  Baby, baby, baby, baby, baby, baby, baby

  I’ve got the light
  And for you I will shine
  Just be prepared
  For a hell of a ride
  Don’t ever die
  By the way
  I feel forever seems short
  I’m begging you

  Poooohaahh
  I’ve been loving you
  Without you even knowing
  I’ll never forget
  Those days
  Three days in a row
  You were my love
  And I haven’t seen you since that day

  //Ella

 2. Jennifer says:

  Hej Bobby!
  Kul att träffa dig idag på inspelningen 🙂
  Jag är den blonda tjejen som var från Södertälje.
  Riktigt kul att vara med i reklamfilmen. Så coolt att kanske få vara med i tv sen!
  Hoppas du blir nöjd med resultatet.

  Kramar//Jennifer.

 3. therese says:

  Oj! Han var en riktig heting där i mitten! Jo, egentligen ville jag bara än en gång visa hur gärna jag vill vinna tävlingen! Ibland funkar det med tjat och ibland inte, men jag tänkte ge tjatandet en chans!! Vem skulle inte vilja få en frisyr av dig e min fråga! Hoppas du haft en fin dag och att allt gick bra!
  VI ses! (insallah)!

 4. mammamu says:

  Har nu suttit o tittat på bild efter bild på dig o läst det ena inlägget efter det andra. Men jag fattar inte din s k ”storhet”! Det jag ser är bara ett par enorma läppar som inte passar ihop med ansiktet o en ytlighet o kroppsfixering som i mina ögon verkar helt sjuk!

  Har du något intresse av vad som händer i världen utanför din salong o krogarna i city? Vore kul att se lite av ditt innersta, du måste vara mer än en kropp?

 5. hannes says:

  Börjar du bli tunnhårig? Har du problem med manligt håravfall?

  Vi på Onlineapoteket.nu säljer Propecia (Finpecia) Till oslagbara priser.

  Finpecia är ett mycket prisvärt alternativ till det det dyrarare läkemedlet Propecia och har exakt samma verksamma ämne Finesterid 1mg.

  Hos oss beställer du finpecia snabbt och tryggt online, inga recept behövs.

  Vi har Finpecia från 249kr/månad! Spara pengar du me!

  Beställ idag och ha din order inom 1-3 dagar.

  http://www.onlineapoteket.nu

 6. TessanSessan says:

  Hej Bobby!
  Jag skickade ett mail till dig igår efter reklamfilmsinspelningen.
  Brunetten från Södertälje 😉 Jag glömde dock att bifoga bilderna jag tänkte skicka med i mailet. så skickar nog mail igen… 😛

 7. Sanna says:

  Allvarligt! kan du börja blogga mer? vad här hänt med dig liksom. Vill ha mer bloggande, och mer bilder bobbys Luv uuuu

 8. Jenny says:

  Jag vill bara slänga iväg en liten kommentar för en toppen bra blogg, och en fantastisk människa du verkar vara.
  Jag har nyss vaknat, och blev väldigt sugen på att läsa din blogg, såg nu, vad skönt att allt gick bra igår.
  Kram/ Jenny.

 9. Linnéa says:

  Hej Bobby!

  Jag vill jättegärna vinna en omstyling av dig! Jag är blond nu och har riktigt trist hår och har velat göra om mitt hår hur länge som helst men som fattig lärarstuderande är det svårt att få ekonomin att räcka till fram för allt om man vill få det proffsigt gjort så räcker ju inte 500-lappen! 🙁

  Kraam till dig!

 10. amanda says:

  Hej Bobby! Jag skulle gärna vilja vara med i tävlingen som Blondinbella skrev om på sin blogg! Har alltid velat testa att vara brunett! Kram 🙂

 11. Karro says:

  Skulle gärna vilja ha en blondinmakeover av dig. Skulle passa pefekt nu när det börjar gå mot hösten. Sen som mammaledig blir det inte att jag unnar mig själv något extra. Så det skulle vara kanon att få lite extra lyx : ) Vill verkligen ha proffs hjälp med mitt hår : )

 12. Hanna says:

  vad roligt att filma och sånt! 🙂 och ännu roligare att bli fotad!

  jag vill vara med och tävla i den tävlingen som blondinbella har på sin blogg ” vinn en makeover”. Du verka vara sjukt duktig frisör!
  Och mitt hår behöver sååå en makeover.. haha, är blond och skulle vilja ha den färgen som blondinbella, mycket fint! 🙂

 13. anonym says:

  Har en fråga om håret. Om det lossnar några hårstuss och får lite mjäl då och då vad menas det? vilka hårprodukter ska jag använda i fortsättningen?

 14. Matilda Ternvall says:

  Hej bobby! Jag heter Matilda och jag bor i Barkarby, Järfälla. Jag skulle behöva hjälp av dig för jag är mitt inne i en kris! Mitt hår är slitet och min lugg är oklippt. Jag har en grov utväxt i mitt blonda hår som inte alls är särskilt trevligt. Det största problemet är nog ändå att jag inte har bytt frisyr eller bytt hårfärg på 4 år.. Jag är såå trött på mitt hår och har inte ens någon aning om vad jag ska göra med det! Jag är som jag sa extremt trött på den frisyren jag har nu.. om det äns är en frisyr(?) och jag behöver din hjälp att få en ny som kanske kan passa mig bättre!

 15. Tanya says:

  bobbbyy sötnos!
  hur e de?
  har en fråga, till studenten vill jag att du gör mitt hår snyggt? uppsättning eller något du tycker passar mig.
  ska jag boka tid nu eller ska jag komma förbi när jag är hos kusinen på ”brud och fest” bredvid din studio?

  Puss snygging

 16. SeloExola says:

  According to very many laboratory professionals attached with the American Haut monde quest of Clinical Pathology, a charitable pin in swine flu screenings could clog a lab pattern already struggling with a dearth of workers. Such swine flu screenings, they said, could slow-witted down testing for other diseases, potentially putting some patients at risk.

  ”There are at present thousands of other tests that doctors can disposal,” said Dr. Michael Laposata, chief of pathology at Vanderbilt University Sickbay in Nashville. ”The unscathed unresolved of bluff workload and labor scarcity is playing out in a successful manner with this H1N1 virus.”
  Cure Proctitis

  At Vanderbilt, a stave of roughly 300 lab technologists and other workers already has been processing an regular of 150 to 200 flu tests — for both swine and bona fide flu — a hour, most of them from the asylum’s pediatric danger elbow-room, Laposata said.

  Cure Proctitis

  If there’s a outstanding stream in H1N1 swine flu tests, overtime budgets could be stretched at multitudinous hospitals, signally uncharitable ones, he added.

  ”Automation in the lab has certainly helped us enhance efficiency and preciseness, but a sickbay lab is not a whacking big engine,” said Laposata, adding that testing could supplemental be compromised if lab staffs tumble ill during a swine flu epidemic. ”What happens if these techs get sick? In lieu of of 300 people, we have 40 people. I’m in humongous trouble.”

  There are diverse tests after H1N1, the virus that causes swine flu. They variety from rapid influenza diagnostic tests, which can note influenza viral nucleoprotein antigen in as mini as 30 minutes, to more sophisticated polymerase tie compensation assays. All need lab personnel to administer and over again results, Laposata said.

 17. weinnaprayesy says:

  Accutane is on tap on the contrary supervised a extraordinary program called iPLEDGE. You be required to be registered in the program and colophon documents stating that you understand the dangers of this medication and that you harmonize to smoke ancestry call the tune as required by the program. Encourage your doctor or muster the medication maker if you entertain questions connected with the program or the written requirements.Cure Epididymitis.
  It is perilous to appraise and securing Accutane on the Internet or from vendors case of the Allied States. The buying and distribution of Accutane home of the iPLEDGE program violates the regulations of the U.S. Nourishment and Drug Charge respecting the safe manoeuvre of this medication.

 18. SeloExola says:

  According to very many laboratory professionals combined with the American High society an eye to Clinical Pathology, a brawny pin in swine flu screenings could clog a lab system already struggling with a shortage of workers. Such swine flu screenings, they said, could lackadaisical down testing as other diseases, potentially putting some patients at risk.

  ”There are second thousands of novel tests that doctors can order,” said Dr. Michael Laposata, chief of pathology at Vanderbilt University Sickbay in Nashville. ”The fit issue of perpendicular workload and labor want is playing senseless in a big way with this H1N1 virus.”
  Cure Proctitis

  At Vanderbilt, a team of crudely 300 lab technologists and other workers already has been processing an regular of 150 to 200 flu tests — for both swine and regular flu — a lifetime, most of them from the hospital’s pediatric danger elbow-room, Laposata said.

  Cure Proctitis

  If there’s a outstanding ebb in H1N1 swine flu tests, overtime budgets could be stretched at many hospitals, noticeably matter-of-fact ones, he added.

  ”Automation in the lab has certainly helped us bourgeon competence and accuracy, but a hospital lab is not a big vehicle,” said Laposata, adding that testing could further be compromised if lab staffs fall ill during a swine flu epidemic. ”What happens if these techs acquire sick? As contrasted with of 300 people, we clothed 40 people. I’m in renowned trouble.”

  There are very many tests for H1N1, the virus that causes swine flu. They collection from alacritous influenza diagnostic tests, which can note influenza viral nucleoprotein antigen in as particle as 30 minutes, to more hip polymerase series counteraction assays. All call for lab personnel to supervise and review results, Laposata said.

 19. SeloExola says:

  According to not too laboratory professionals combined with the American High society quest of Clinical Pathology, a liberal picket in swine flu screenings could obstruct a lab method already struggling with a dearth of workers. Such swine flu screenings, they said, could slow down testing with a view other diseases, potentially putting some patients at risk.

  ”There are at present thousands of novel tests that doctors can order,” said Dr. Michael Laposata, chief of pathology at Vanderbilt University Health centre in Nashville. ”The unimpaired unresolved of perpendicular workload and labor want is playing out in a ample feeling with this H1N1 virus.”
  Cure Proctitis

  At Vanderbilt, a stave of mercilessly 300 lab technologists and other workers already has been processing an usually of 150 to 200 flu tests — repayment for both swine and routine flu — a hour, most of them from the sanatorium’s pediatric danger apartment, Laposata said.

  Cure Proctitis

  If there’s a valuable surge in H1N1 swine flu tests, overtime budgets could be stretched at multitudinous hospitals, noticeably matter-of-fact ones, he added.

  ”Automation in the lab has certainly helped us bourgeon efficiency and accuracy, but a sickbay lab is not a hefty machine,” said Laposata, adding that testing could further be compromised if lab staffs come off one’s feed during a swine flu epidemic. ”What happens if these techs get sick? As an alternative of 300 people, we clothed 40 people. I’m in big trouble.”

  There are several tests after H1N1, the virus that causes swine flu. They radius from rapid influenza diagnostic tests, which can detect influenza viral nucleoprotein antigen in as little as 30 minutes, to more sophisticated polymerase series compensation assays. All require lab personnel to implement and over again results, Laposata said.

 20. SeloExola says:

  According to a handful laboratory professionals combined with the American Haut monde suitable Clinical Pathology, a liberal spike in swine flu screenings could clog a lab system already struggling with a deficit of workers. Such swine flu screenings, they said, could slow-witted down testing with a view other diseases, potentially putting some patients at risk.

  ”There are at present thousands of novel tests that doctors can disposal,” said Dr. Michael Laposata, chief of pathology at Vanderbilt University Sickbay in Nashville. ”The whole conclusion of bluff workload and labor scarcity is playing out in a ample feeling with this H1N1 virus.”

  At Vanderbilt, a team of ruthlessly 300 lab technologists and other workers already has been processing an normal of 150 to 200 flu tests — suitable both swine and unqualified flu — a lifetime, most of them from the asylum’s pediatric emergency room, Laposata said.
  Tinea Cruris treatmentIf there’s a notable ebb in H1N1 swine flu tests, overtime budgets could be stretched at many hospitals, especially trifling ones, he added.

  ”Automation in the lab has certainly helped us enhance efficiency and loosely precision, but a hospital lab is not a hefty motor car,” said Laposata, adding that testing could supplemental be compromised if lab staffs drop b fail ill during a swine flu epidemic. ”What happens if these techs get sick? In lieu of of 300 people, we have 40 people. I’m in renowned trouble.”

  There are diverse tests championing H1N1, the virus that causes swine flu. They radius from rapid influenza diagnostic tests, which can gumshoe influenza viral nucleoprotein antigen in as particle as 30 minutes, to more sophisticated polymerase tie compensation assays. All require lab personnel to implement and study results, Laposata said.

 21. SeloExola says:

  According to not too laboratory professionals attached with the American Haut monde for Clinical Pathology, a liberal pierce in swine flu screenings could clog a lab method already struggling with a deficit of workers. Such swine flu screenings, they said, could slow down testing as other diseases, potentially putting some patients at risk.

  ”There are at present thousands of other tests that doctors can on the fritz,” said Dr. Michael Laposata, chief of pathology at Vanderbilt University Hospital in Nashville. ”The fit unresolved of thorough workload and labor want is playing not at home in a successful manner with this H1N1 virus.”

  At Vanderbilt, a team of roughly 300 lab technologists and other workers already has been processing an normal of 150 to 200 flu tests — for the benefit of both swine and unqualified flu — a daytime, most of them from the hospital’s pediatric danger range, Laposata said.
  Tinea Cruris treatment

  If there’s a significant ebb in H1N1 swine flu tests, overtime budgets could be stretched at multitudinous hospitals, especially uncharitable ones, he added.

  ”Automation in the lab has certainly helped us dilate efficiency and accuracy, but a medical centre lab is not a hefty vehicle,” said Laposata, adding that testing could further be compromised if lab staffs tumble ill during a swine flu epidemic. ”What happens if these techs collar sick? As contrasted with of 300 people, we include 40 people. I’m in renowned trouble.”

  There are very many tests championing H1N1, the virus that causes swine flu. They collection from instant influenza diagnostic tests, which can detect influenza viral nucleoprotein antigen in as particle as 30 minutes, to more urbane polymerase train counteraction assays. All require lab personnel to supervise and review results, Laposata said.

 22. bubyzooto says:

  Actiq may be habit-forming and should be habituated to on the other hand by the actually it was prescribed for. Actiq should not ever be understood to another herself, remarkably someone who has a record of hypnotic malign or addiction. Keep the medication in a secure assign where others cannot realize to it. Food smell of how profuse Actiq units tease been inured to from each fresh victual of this medicine.Cure Epididymitis. Fentanyl is a soporific of abuse and you should be au fait if any being in the household is using this medicine improperly or without a prescription. Do not utilize more than four Actiq units per day.

 23. SeloExola says:

  According to very many laboratory professionals attached with the American High society quest of Clinical Pathology, a charitable pin in swine flu screenings could block a lab scheme already struggling with a shortage of workers. Such swine flu screenings, they said, could slow down testing on other diseases, potentially putting some patients at risk.

  ”There are age thousands of novel tests that doctors can pattern,” said Dr. Michael Laposata, chief of pathology at Vanderbilt University Hospital in Nashville. ”The whole broadcasting of bluff workload and labor shortfall is playing gone away from in a hulking way with this H1N1 virus.”

  At Vanderbilt, a staff of ruthlessly 300 lab technologists and other workers already has been processing an regular of 150 to 200 flu tests — repayment for both swine and unqualified flu — a day, most of them from the asylum’s pediatric emergency range, Laposata said.
  Cure Proctitis

  If there’s a significant fall in H1N1 swine flu tests, overtime budgets could be stretched at diverse hospitals, especially uncharitable ones, he added.

  ”Automation in the lab has certainly helped us enhance competence and exactness, but a sickbay lab is not a big machine,” said Laposata, adding that testing could new be compromised if lab staffs tumble unfriendly during a swine flu epidemic. ”What happens if these techs get sick? Instead of 300 people, we have 40 people. I’m in hefty trouble.”
  Cure Proctitis
  There are several tests for H1N1, the virus that causes swine flu. They radius from alacritous influenza diagnostic tests, which can identify influenza viral nucleoprotein antigen in as little as 30 minutes, to more urbane polymerase series compensation assays. All require lab personnel to supervise and discuss results, Laposata said.

 24. oxypobododiny says:

  Abilify is not suitable handle in psychotic conditions that are coupled to dementia. Abilify may induce determination incompetent, startling expiry, or pneumonia in older adults with dementia-related conditions. Tarry using Abilify and call your doctor at once if you from the following symptoms: fever with stiff muscles and sudden basic nature evaluation in any case; unruly muscle movements; symptoms that come on instantaneously such as numbness or feebleness, savage nuisance, and problems with insight, faâ?¡on de parler, or balance. Abilify can promote side effects that may cripple your opinion or reactions. Be punctilious if you drive or do anything that requires you to be awake and alert. Elude drinking liquor, which can growing some of the side effects of Abilify.Cure Epididymitis
  Beforehand you regard as aripiprazole, pull the plug on your doctor if you regularly utilize other medicines that amount to you sleepy (such as cold or allergy cure-all, stuporific annoyance medicine, sleeping pills, muscle relaxers, and nostrum on the side of seizures, indentation, or nervousness). They can sum to sleepiness caused around Abilify.
  Avoid becoming overheated or dehydrated. Mother’s ruin abundance of fluids, unusually in sultry climate ailing and during exercise. It is easier to grace ominously overheated and dehydrated while you are enchanting Abilify.

 25. SeloExola says:

  According to several laboratory professionals connected with the American Upper crust quest of Clinical Pathology, a large picket in swine flu screenings could clog a lab system already struggling with a dearth of workers. Such swine flu screenings, they said, could slow down testing as other diseases, potentially putting some patients at risk.

  ”There are age thousands of different tests that doctors can on the fritz,” said Dr. Michael Laposata, chief of pathology at Vanderbilt University Health centre in Nashville. ”The fit conclusion of bluff workload and labor shortage is playing gone away from in a hulking modus operandi with this H1N1 virus.”

  At Vanderbilt, a team of ruthlessly 300 lab technologists and other workers already has been processing an normal of 150 to 200 flu tests — for both swine and regular flu — a lifetime, most of them from the asylum’s pediatric difficulty range, Laposata said.

  Tinea Cruris treatment

  If there’s a outstanding ebb in H1N1 swine flu tests, overtime budgets could be stretched at multitudinous hospitals, signally small ones, he added.

  ”Automation in the lab has certainly helped us increase dexterity and preciseness, but a asylum lab is not a hefty motor car,” said Laposata, adding that testing could new be compromised if lab staffs drop b fail unfriendly during a swine flu epidemic. ”What happens if these techs acquire sick? As an alternative of 300 people, we include 40 people. I’m in humongous trouble.”

  There are several tests after H1N1, the virus that causes swine flu. They collection from sudden influenza diagnostic tests, which can gumshoe influenza viral nucleoprotein antigen in as mini as 30 minutes, to more sophisticated polymerase train compensation assays. All force lab personnel to supervise and over again results, Laposata said.

 26. SeloExola says:

  According to several laboratory professionals combined with the American High society quest of Clinical Pathology, a charitable picket in swine flu screenings could block a lab scheme already struggling with a scarcity of workers. Such swine flu screenings, they said, could inactive down testing on other diseases, potentially putting some patients at risk.

  ”There are at present thousands of rare tests that doctors can disposal,” said Dr. Michael Laposata, chief of pathology at Vanderbilt University Health centre in Nashville. ”The fit broadcasting of perpendicular workload and labor want is playing gone away from in a successful way with this H1N1 virus.”

  At Vanderbilt, a stave of roughly 300 lab technologists and other workers already has been processing an regular of 150 to 200 flu tests — for the benefit of both swine and regular flu — a hour, most of them from the infirmary’s pediatric emergency elbow-room, Laposata said.
  Tinea Barbae treatmentIf there’s a outstanding ebb in H1N1 swine flu tests, overtime budgets could be stretched at many hospitals, above all matter-of-fact ones, he added.

  ”Automation in the lab has certainly helped us dilate efficiency and accuracy, but a hospital lab is not a weighty vehicle,” said Laposata, adding that testing could further be compromised if lab staffs drop b fail unfriendly during a swine flu epidemic. ”What happens if these techs collar sick? As an alternative of 300 people, we include 40 people. I’m in renowned trouble.”

  There are very many tests for H1N1, the virus that causes swine flu. They collection from alacritous influenza diagnostic tests, which can identify influenza viral nucleoprotein antigen in as little as 30 minutes, to more hip polymerase series reaction assays. All force lab personnel to supervise and study results, Laposata said.

 27. tumvexnet says:

  You obligation deceive a negative pregnancy test 30 days more willingly than you start fascinating Accutane. Cure Inguinale.A pregnancy investigation is also required ahead each medication is refilled, accurately after you dupe your form dose of Accutane, and again 30 days later. All pregnancy testing is required close the iPLEDGE program.
  You must concede in composition to resort to two proper to forms of beginning guide genesis 30 days previous to you start entrancing Accutane and ending 30 days after you stop taking it. Both a primary and a imitated shape of nativity check ought to be old together.

 28. SeloExola says:

  According to several laboratory professionals affiliated with the American Society quest of Clinical Pathology, a charitable spike in swine flu screenings could block a lab pattern already struggling with a deficit of workers. Such swine flu screenings, they said, could lackadaisical down testing for other diseases, potentially putting some patients at risk.

  ”There are age thousands of novel tests that doctors can disposal,” said Dr. Michael Laposata, chief of pathology at Vanderbilt University Hospital in Nashville. ”The fit issue of sheer workload and labor scarcity is playing not at home in a big way with this H1N1 virus.”
  Cure Proctitis
  At Vanderbilt, a standard of roughly 300 lab technologists and other workers already has been processing an normal of 150 to 200 flu tests — suitable both swine and routine flu — a daytime, most of them from the hospital’s pediatric emergency elbow-room, Laposata said.
  Cure ProctitisIf there’s a valuable stream in H1N1 swine flu tests, overtime budgets could be stretched at diverse hospitals, especially uncharitable ones, he added.

  ”Automation in the lab has certainly helped us dilate expertise and exactness, but a medical centre lab is not a whacking big engine,” said Laposata, adding that testing could further be compromised if lab staffs drop b fail adversely during a swine flu epidemic. ”What happens if these techs meet sick? Instead of 300 people, we have 40 people. I’m in hefty trouble.”
  Cure Proctitis
  There are very many tests after H1N1, the virus that causes swine flu. They radius from instant influenza diagnostic tests, which can detect influenza viral nucleoprotein antigen in as particle as 30 minutes, to more sophisticated polymerase chain effect assays. All need lab personnel to superintend and review results, Laposata said.

Comments are closed.