4 tankar om “Armani Kalsong bilderna vart riktig

 1. Mobbad says:

  Jag är en artonårig pojke som blir mobbad. Varje morgon vaknar jag med ett illamående och varje kväll funderar jag på varför jag lever. Jag blir utsatt för skällsord, slag och hotelser dagligen. Men ingen verkar lägga märke till det, trots att det sker helt öppet. I min blogg berättar jag hur det är att leva som mobbad i dagens Sverige, hur dåligt jag mår, i hopp om att folk ska uppmärksamma min och många andras helvetesliknande vardag.

  Snälla, läs min blogg och länka till den i din. Tillsammans kan vi sprida kunskapen om mobbing och försöka utrota den!

  http://www.metrobloggen.se/pojkebloggen

 2. Anonym says:

  hej hej ville bara saga att du ar en underbar manniska..som lever livet fullt ut..du ser sa himla bra ut..synd att du ar bog..lyllo samuel..tankte bara fraga pa vilken klinik du sprutar in restylane..o skulle bli jatteglad om du berattade om dina skonhets operationer..bla din nasa o dina kindben…

  ditt storsta fan

 3. bobbys says:

  @Anonym: Hej på dig och tack för komplimangen,,, min näsa gjorde jag på academikliniken hon Jan jernbeck som är europas bästa kirurg, läppar med restylane oxå där men inte gjort nåt mer 🙂 kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.