Sommarkrysset har just börjat. Här

Sommarkrysset har just börjat. Här sitter jag med Sofia och Annika som jag känt sen vi var 17år. Vi ska snart kolla när Europé ska sjunga. Ni vet rockbandet som hade världs hits på 80 talet. Dom har gjort comeback. Annika är tillsammans med John som är med i bandet. Dom har barn ihop och det är söta Adrian som sitter i min famn. Jag bodde ihop med både Annika som ung och sen bodde jag tillsammans med Sofia Falk mitt på stureplan när vi var 22år. Ja det var några år sen haha. Puss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

4 tankar om “Sommarkrysset har just börjat. Här

 1. Kate says:

  Hej Bobby! Hoppas allt är bra med dig.

  Din hy är så otroligt fin ser så fräscht ut.. använder du några speciella produkter eller går du på ansiktsbehandling? hur har du lyckats få denna fräscha hy? Vore tacksam om du var ärlig och sade det 🙂

  Ha en grym kväll. /Kate

 2. Tanya says:

  hej snygging!
  allt bra?
  hoppas din semester också varit bra. Skrivit då o då, men no answer 😀

  Men duu, jag fick frågor om dig på kommentarer, som jag svarade i ett inlägg..och tillagt lite goda saker 🙂
  Kika gärna!
  Puss Bobbsen

 3. H. says:

  nu tänker jag tjata igen xD sen skiter jag i det ! Att jag var en av dom som van tävlingen när man skulle ge en kommentar, stod klart & tydligt i ett inlägg. att man skulle kommntera de, stog med för att du skulle veta vilka som hade sätt de. Det gjorde jag med.
  Men efter de har jag inte hört ett skit? kanske har missat något vad vet jag? men då vore det ju bra om du skvarade på de?!
  om det inte blir något av de är de väl bara att säga de? eller säga vad nästa steg är… ska jag traska in i saongen och säga – här är jag, klipp mig nu?

  Nej lite info vore bra, jag läset ju endå alla kommentarer, alla inlägg ( om jag har kommenterat) för att se om de kommer svar. & jag har en mail, så svåt kan de väl inte vara?

  pussheej /H.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.