Godnatt bloggen nu ska jag drömma nåt härligt igen

Godnatt bloggen nu ska jag drömma nåt härligt igen. Brukar verkligen drömma underbara drömma så får väl hoppas på en sådan inatt oxå. Brukar ni drömma härliga, underliga, roliga, skrämmande drömmar eller kanske bara sexdrömmar.? Vore kul att veta vad andra drömmer om.?:) denna bild tog jag idag och det är inte på min snygga iranska vän alex som jobbar som personlig tränare utan han gick hem innan mig men killarna på bilden heter oxå Alex bägge. Ena Alexander Råland och den andra Alexander Pärleros, Alexander Pärleros heter även Råland i mellannamn. Hur sjukt är inte det och dom är inte släkt, utan träffade på Sverigesman finalen för 3år sen då jag var jury och stylade alla killar. Dom vart bästa vänner efter det och alla tre alex jobbar som personliga tränare, modellar och känner varandra. Sammanträffande haha. Tycker inte ni det. Men snacka om att det är tre snygga vänner med samma namn och jobb. Vi ska jag kolla min facebook som bara får massa mail, fått över 1960inkorg hinner verklig…

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

4 tankar om “Godnatt bloggen nu ska jag drömma nåt härligt igen

 1. Jessica Ohlsson says:

  Bobby, snälla rara söta (i’m on my knees!) ..
  Ge min mail till killen till höger! 😛
  Nu dör jag, hejdå! 😉

 2. Jocke says:

  Börjar du bli tunnhårig? Har du problem med manligt håravfall?

  Vi på Onlineapoteket.nu säljer Propecia (Finpecia) Till oslagbara priser.

  Finpecia är ett mycket prisvärt alternativ till det det dyrarare läkemedlet Propecia och har exakt samma verksamma ämne Finesterid 1mg.

  Hos oss beställer du finpecia snabbt och tryggt online, inga recept behövs.

  Vi har Finpecia från 249kr/månad! Spara pengar du me!

  Beställ idag och ha din order inom 1-3 dagar.

  http://www.onlineapoteket.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.