Jag vill ligga med mig själv.

Jag vill ligga med mig själv. Nu tränar jag på gymet med min goda vän Alex som just börjat jobba som personlig tränare på mitt älsklingsgym. Här får ni se bild på mig igen i spegeln. Det är nästan så jag vill ligga med mig själv när jag ser min kropp men då skulle jag helst vilja att det var nån annans ansikte haha. Det är ju inte så att jag tänder på mig själv utan tycker bara flera skulle ha sån kropp som jag har. Skulle inte ni vilja det.? Eller att eran pojkvän hade min kropp.? .? Haha nu undrar ni säkert hur mycket älskar inte han sig själv:) det är klart jag älskar mig själv men på ett bra sätt och därför kan jag älskar många i min bekantskap. Tycker att många fler borde älskar sig själva men självklart med måtta och distans till att det inte blir narsistiskt och nåt negativt utan allt med sunt förnuft för att då är det enklare att själv älska andra och att bli älskad. Ja nog om mig själv nu för att nu måste jag träna klart ryggen och sen gå på bandet lite om jag orkar. Det ä…

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

22 tankar om “Jag vill ligga med mig själv.

 1. Sunshine says:

  Du Bobby, jag tycker att du verkar vara ganska självgod och du kanske borde fundera på vad du ger för bild av dig själv när du lägger ut bilder på din nakna överkropp på nätet, ja bilden du ger är som sagt att du är självgod. Bara för att man älskar sig själv betyder ju inte det att man älskar sin egen kropp. Jag tycker det handlar mer om självkänsla och självrespekt. Får ju inte så mycket respekt för dig som lägger sådana här bilder på din egen blogg. Vet att du jobbar i en ytlig värld men det handlar om mycket mer än om hur många magrutor du har… Och jag såg dig på 7eleven i sthlm i somras och du borde kanske satsa mer på att träna upp dina små vader…

  P.s är du bög?

  Love Sunshine <3

 2. maria says:

  haha herregud är du på riktigt ? Ditt ego pyser ju nästan över.. men nej Bobby, jag skulle inte önska att min pojkvän såg ut som du. Jag föredrar en kille med hjärna men inga muskler än tvärtom.

 3. Leia says:

  Dina magrutor ser ju helt konstiga ut,(förlåt menar konturerna! eller vi skyller på dålig kamera. när en sån kort kille som dig är så biffig blir det bra fult hellre fina raka kontrurer på musklerna!! skulle vilja se hur kroppe såg ut utan att du spänner ihjäl dig för min pojkväns kropp kommer du aldrig kunna få!! finaste

 4. Lina says:

  Näe vettu! Jag skulle inte vilja att min pojkvän hade din kropp. Din kropp mäter väl inte så mkt mer än 150 cm över havet och jag föredrar killar vars kroppar är en sisådär 180 cm eller längre. Dessutom tycker jag du kan läsa en och annan bok emellanåt, för att träna upp hjärnan oxå, det verkar som du behöver det.

 5. Anonym says:

  Fy donkan vad du är självgod, så j-a snygg är du inte! Försöker du kompensera din längd med muskler? Du är en sorglig figur, tycker synd om dig när ålderdomens slapphet smyger sig över dig!

 6. Jocke says:

  Börjar du bli tunnhårig? Har du problem med manligt håravfall?

  Vi på Onlineapoteket.nu säljer Propecia (Finpecia) Till oslagbara priser.

  Finpecia är ett mycket prisvärt alternativ till det det dyrarare läkemedlet Propecia och har exakt samma verksamma ämne Finesterid 1mg.

  Hos oss beställer du finpecia snabbt och tryggt online, inga recept behövs.

  Vi har Finpecia från 249kr/månad! Spara pengar du me!

  Beställ idag och ha din order inom 1-3 dagar.

  http://www.onlineapoteket.nu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.