Danny börjar sitt nya liv med mig:)

Danny börjar sitt nya liv med mig:) så säger han varje gång han är hos mig, ja då menar han inte att han ska bli ihop med mig haha utan han menar att varje gång han ser min kropp så ska han börja om med träningen och vara mer nyttig. Han är bara för rolig och söt. Det är väl flera som tycker det:).?.? Det jag gör med hans hår idag är att jag klipper det bara lite grann, tunnar ut troll håret och ljusar det några steg. Det är nämligen så att jag håller på att sparar ut hans hår till längre, lite likt innan ni vet bilderna som jag har i salongen på honom. Har ni sett dom.? Annars kan ni få se bilderna igen om ni vill. Snart kommer en bild till med resultatet. Puss från mig och Danny, han hälsar massor till mina läsare

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

9 tankar om “Danny börjar sitt nya liv med mig:)

  1. Victoria says:

    Bobby, den färgen där uppe är ju den han ska ha väl? Sen gjorde du ju de nästan mörkt, vrf???
    Vill gärna att han har den frisyren som du har på honom på en stor affish i salongen. Hoppas de, verkligen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.