Fy fan såna borde skjutas eller kastreras

Fy fan va jag ryser då jag läste på aftonbladet idag om Jaycee försvann som 11åring 1991 och hittade vid livet nu 18 år senare…. Då har hon vart fången av ett par och blivit våldtagen under dessa år samt födde första barnet när hon var 14år gammal och andra barnet när hon var 18år gammal…

Dom bodde i nåt tältliknande på deras gård som hade ett mur så ingen såg det och när nån undrade vem hon var så sa han att det var hans dotter…. Fy fan va vidriga människor det finns, såna borde skutas eller kastreras…. vill ni läsa hela intervjun så klicka på   http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5712072.ab

5 tankar om “Fy fan såna borde skjutas eller kastreras

 1. Jocke says:

  Börjar du bli tunnhårig? Har du problem med manligt håravfall?

  Vi på Onlineapoteket.nu säljer Propecia (Finpecia) Till oslagbara priser.

  Finpecia är ett mycket prisvärt alternativ till det det dyrarare läkemedlet Propecia och har exakt samma verksamma ämne Finesterid 1mg.

  Hos oss beställer du finpecia snabbt och tryggt online, inga recept behövs.

  Vi har Finpecia från 249kr/månad! Spara pengar du me!

  Beställ idag och ha din order inom 1-3 dagar.

  http://www.onlineapoteket.nu/

 2. NIklas says:

  Vad härligt. Du är alltså för dödsstraff? Att de som begått brott, skylda (och ibland tyvärr även helt oskyldiga), ska dödsas? Och att de som in sin tur dödar (mördar) dessa ska i sin tur INTE dödsas? De har ju och med sin handling också dödat någon (=mördat). Det är bara riktigt outbildade och/eller mindre begåvade människor i världen som är för dödsstraff. Vi andra förstår bättre, och står över sådana extremt farliga så kallade åsikter. Se Dead Man Walking med Sean Penn och Susan Sarandon så kanske det väcker ett ljus i mörkret.

  I övrigt verkar du vara en supergullig kille Bobby. No offens. Men tänk om lite please, och även ni andra.

  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.