Axelvaddar är tillbaks och det är inte snyggt

Axelvaddar är tillbaks och det är inte snyggt om det skulle se ut som på 80-talet….. Den mer moderniserade looken är mer en spetsigare trekantsform som ändå ser rätt coolt ut på vissa plagg. Det är inte lika trist och enkelt som 80talet utan mer en finare disign tycker jag… Mycket axlar kommer att komma till 2100 och tydligen stanna ett tag, själv är jag inte förtjust i den men kommer säkert att köpa nåt snyggt med axelvaddar bara för sakens skull men det är mest i kvinno kollektionerna som kommer från London och Paris fashionhouse.

Vad tycker ni om axelvaddar?? Skulle ni vilja ha på er det?

Här är några riktigt duktiga designers som jag gillar mest Michael Kors, Galliano, Jean Paul Gaultier, Stella Mccartney är bara några som jag gillar och alla gör axelvaddar så då antar jag att det kommer att bli riktigt inne men som sagt smaken är som baken ibland…

Nu ligger jag i sängen och känner mig fortfarande sjuk, spydde på jobbet tidigare några gånger men jag stannade kvar ändå och fixade klart blondinbellas hår och det vart skit snyggt…. Fast jag lät en av mina anställda fixa hennes fransar och bryn för jag var bara tvungen att ta mig hem och vila….

Typiskt oss killar att tycka synd om sig själva så mycket så fort vi är lite dåliga 🙁 

Hoppas verkligen jag blir bättre under dagen imorgon. Jag skulle ha ett tidigt morgon möte med kanal5 som jag inte kommer att gå på för att jag inte är mår bra, får skuta på det lite grann. Det var nog bra att jag inte vart filmad igår då jag anlände försent till Arlanda, lika bra det för jag kände mig dålig redan då och har inte mycket att säga till kamerorna då fast jag älskar att stå framför en kamera så säger jag nej väldigt ofta då det inte känns bra vilket jag själv tycker är bra….

Media är ju inte allt som vissa verkar tro ibland, jag har sagt nej till flera jobb, inspelningar, föreläsningar, intervjuer och annat skoj för att jag inte känt för det. Det är jätte viktigt att göra vad min magkänsla säger till mig och just nu vill min magkänsla bara kräkas men jag ska nog dricka mera te med citron i för det ska hjälpa …… tror inte jag kommer att blogga nåt mer ikväll då jag inte mår så bra. Måste sova och gå till läkaren imorgon bitti

Godnatt alla fina stor kram från mig

9 tankar om “Axelvaddar är tillbaks och det är inte snyggt

 1. Anonym says:

  twogirlsoneface.blogg.se hittar du en bild från färgningen, kan skicka fler som jag tog om du vill ha. hälsa din vän mirza förresten 😉
  /Paula

 2. bobbys says:

  jag använde 6olika toner och sen efteråt så tonade jag hela igen med en mask,,,,, svart att förklara men gå till proffs eller kom in till mig och min personal som mer än gärna hjälper till att välja färg till dig,, kram Bobby

 3. Cecilia says:

  Tråkigt att du inte mår bra. Du har troligen ett mycket dåligt immunförsvar eller så är du en stor HYPOKONDRIKER!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.