Så här ledsen såg Tom ut tidigare idag när jag lämnade Ibiza

Så här ledsen såg Tom ut tidigare idag när jag skulle lämna Ibiza. Ja nåns hjärta blir alltid mer krossat än den andra och det var inte mitt hjärta som sårades. Jag vet däremot nån eller några som blir glada över att jag kommer hem så hoppas lilla Tom inte vart för ledsen:) han sa att han tycke om mig massor och han var en jätte trevlig kille som var kul att hänga med lite grann.

Nu sitter jag ute i solen på Madrids flygplats och svettas som fan medans tjejerna sitter inne och sover. Det är 2timmar kvar tills vi flyger till Stockholm. Det är verkligen trist att vänta i timmar på flygplats då man är trött. Så vi har ätit massa godis, kex. Flera bagetter och några choritzo. Imorgon så börjar jag igen med att vara mera nyttig, just nu har jag ätit lite för mycket gott dagligen under hela augusti men det förtjänar jag.

Ska försöka att få lite mera färg men tror inte jag pallar denna värme då jag svettas massor så går nog in igen till terminalen.Skratta inte nu men jag får inte komma in igen den vägen jag gick ut. Tror jag måste checka in igen, så typiskt mig att försöka få lite färg i sista sekunden…

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.