det regnar just nu på Ibiza. Sist j

det regnar just nu på Ibiza. Sist jag minns att det regnade på ön var då 11september hände i New York. Då regnade det i 3dagar. Fast det duggar bara lite så det är skönt. Jag är med Marcus Ullmarker och Emelie jessy heuvelink som gifte sig förra veckan i sthlm. Jag har firat dom här istället. marcus är duktig dj och musikproducent och Jessy är top designer för J Lindeberg och är från Holland från början. Det är två riktigt bra och underbara killar. Har sagt adjö till många jag känner här och jag vill bara hem nu. Brukar inte längta hem annars. Jag kanske har fått nog av ö haha, eller .? Nej då jag har verkligen haft det bra här men skulle inte vilja stanna längre. Hörs sen kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

2 tankar om “det regnar just nu på Ibiza. Sist j

  1. sofie says:

    Vill passa på att tipsa om en ny så kallad ”gratissida” där man kan få gratisskor genom att besöka hemsidor och logga in! Det är en jättebra gratissida eftersom man varje dag får två poäng bara genom att logga in och besöka en daglig hemsida, det går jättefort och är helt gratis! Poängen kan man sedan byta mot presentkort till exempelvis Din sko, Bianco eller Nilson eller Stadium Gå in på länken och få 50 poäng direkt! http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=1508

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.