Sista dagen på stranden. Snart så t

Sista dagen på stranden. Snart så tar jag taxi till stranden för att få njuta av denna underbara värme och umgås med några vänner en sista gång, tills vi ses nästa år igen. Dessa veckor har verkligen gått fort men jag känner att jag fått njuta maximalt då jag både vart i Barcelona och sitges innan Ibiza. Nu har jag hemlängtan. Brukar normalt inte få det men saknar verkligen vänner och familjen samt mitt jobb. Ser framemot att få jobba på torsdag, ska bli så kul med kollegorna och alla kunder. Ligger vid poolen nu men ska iväg till stranden med några andra. Hörs från stranden och till alla jag känner min telefon har strulat och jag kan inte ta emot eller skicka mess med. Funkar när jag stoppar in kortet i telefonen jag köpt här men då måste ni skriva era namn för har inga nummer på nya telefonen. Stor kram bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

En tanke om “Sista dagen på stranden. Snart så t

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.