3dagar kvar på Ibiza. Nu ska jag ti

3dagar kvar på Ibiza. Nu ska jag till poolen och simma lite. Orkar inte ta mig till stranden utan stannar kvar i stan. Det är ju bara 3dagar kvar och jag ska njuta maximalt av dessa dagar. Igår vart det inte så sent utan gick till soup där snygga Tom från Brasilien jobbar. Det är vänner till mig som äger stället och jag träffade upp några från sanfransisco som jag känner där igår. Senare på eftermiddagen ska jag och Tom träna på gymet och sen käka nåt gott. Här är det 37grader varmt. Hur är vädret hemma.?.? Hoppas jag får lite sol när jag kommer hem och hoppas på att ni där hemma får sol medans jag får det här:) drömde jätte mycket inatt, det var jätte mycket kul som hände och lite snusk drömmar oxå men det går jag inte in på eftersom det bara var en dröm. Hörs senare kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

En tanke om “3dagar kvar på Ibiza. Nu ska jag ti

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.