kolla in min solbränna. Idag har ja

kolla in min solbränna. Idag har jag legat vid polen halva dagen. Det var jätte skönt att bara ligga och sova och samtidigt få en snygg solbränna. Självklart använder jag solskyddsfaktor 20 på kroppen och 30 i ansiktet. Efteråt så gick jag en timma till gymet, behöver verkligen träna då jag slappat och ätit massa massa skräpmat och mycket bakelser. Mitt deff har börjat försvinna och magen blir lite större nu så jag måste nog sluta stoppa i mig massa gott dagligen, utan med måtta är väl allt ok. Jag skrev innan att jag börjar bli sjuk men det känns som om medicinerna från farmacia hjälper. Samuel var dålig idag och spydde upp hela middagen och alla kakor han åt. Stackaren spydde upp på golvet för att han inte hann till badrummet, sen spydde han i toaletten och handfatet. Han hade hosta och lite feber men vart oxå bättre idag efter farmacia. I love spanish farmacia. Nu ska jag ut på middag och måste lämna denna tel hemma men bloggar …

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

7 tankar om “kolla in min solbränna. Idag har ja

  1. Ida-Karin says:

    Hej Bobby!
    Du ser ut att ha det kanon på ibiza synd bara att du känner dig hängig och att Samuel blev så dåligt, krya på er grabbar!! Sen ville jag fråga vad din deff är för nått?
    Många kramar/ Bollnäs bruden

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.