Hej alla klagande lasare

Nu sitter jag pa internet butik och gor ett inlagg…… Till alla som klagar pa att det bara ar bilder pa mig, ja det ar ju min blogg och jag lagger val upp det jag vill da men mest for att det inte gar att lagga upp mer an 1bild per mobil inlagg……. Lovar er en massa andra bilder i bild collage da jag ar hemma igen,,,,,

Jag ar pa semester och vill kunna koppla av lite sa det ar delvis darfor jag inte bloggar lika mycker som vanligt men jag skickar ju mms inlagg sa ni far se lite av vad som hander pa Ibiza oxa……

Jag trodde inte jag skulle sakna Sverige sa fort men det gor jag…… Kanske for att jag langtar hem till vanner och speciellt jobber och lilla Emelie….

Jag vill aven komma hem och pussa pa Linda och gratta henne personligen med en pusssssssss till hennes forlovning med Peter,,,, Dom ar sa fina ihop och kommer att bli bra foraldrar till lilla bebisen som kommer till jul….. Alskar dig Lin