Telefonen funkar fan inte alls :-(

Telefonen funkar fan inte alls. Idag har jag inte kunna göra inlägg då mina bägge telefoner inte funkar. Den ena har inget ljud och tömmer bägge batterierna på 6minuter. Den andra har ingen täckning alls och sms går inte skicka eller ta emot. Hoppas detta inlägg kommer in. Jag har inte gjort mycket idag förutom att lämna Mirza efter att vi drack kaffe tidigt idag. Jag blogga mer ifall detta inlägg kommer in puss Från en irriterad Bobby Oduncu

PS Carlos och Jesus kom till oss pa frukost sa det vart inte mycket somn haha

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

En tanke om “Telefonen funkar fan inte alls :-(

  1. therese says:

    Hej bobby, jag undrar fortfarande när tshirtsen kommer?
    det var väldigt länge sen jag vann den, varken jag eller alex som också vanntshirt har fått den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.