Middagen smakade gudomlig gott. Sit

Middagen smakade gudomlig gott. Sitter just nu på en mysig restaurang som inte är den finaste men maten är sjukt god. Till förrätt åt vi tatar, lax med sallad och bläckfisk. Som huvudrätt vart det lammstek med sallad och pommes och även en tallrik med olika kött rätter. Det är Mirzas sista natt på Ibiza för att imorgon åker han hem och på torsdag åker han till Oslo för att tävla i Mr gay europe. Jag skrev om det innan och hoppas flera av er klickar på deras hemsida och rösta på Sverige. Www.mrgayeurope.com sen kryssa för Sverige. Enkelt och tar bara 10sekunder. Ikväll blir det lite lugnare och därför vi äter en sen middag för att sen gå på en liten bar runda fast det kan bli sent oxå haha vi får väl se. Hörs snart med bilder. Puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.