Bosniska tjejerna var jätte sköna att festa med

Bosniska tjejerna var jätte sköna att hänga med. Mirza är ju från samma land så det vart mycket bosniska och serbiska språket men som tur så hade jag flera vänner från andra länder som pratar engelska haha. Jag tror jag ska gå en spansk språkkurs och lära mig lite, måste bara hitta nån kvälls kurs som passar med mitt liv. Kram

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

4 tankar om “Bosniska tjejerna var jätte sköna att festa med

 1. Stephanie Odess Möller says:

  Hej. Bobby om man har färgat sitt hår så mkt så att det är riktigt slitet nu och man tappar lite hår, vad ska man göra då för att håret ska bli bra igen’? Behöver verkligen tips för jag hatar när hår ser slitet och hemskt ut! Vill verkligen ha så fint hår som möjligt men jag ville så gärna ha blont hår så jag färgade det för mkt för att lyckas och nu är det hemskt slitet. Snälla svara ?!
  / Stephanie Odess
  Odess.blogg.se

 2. Ana says:

  hehe själv är jag från serbien men det visste du säkert med tanken på mitt namn å efternamn, visst är vi sköna att vara med =)

 3. Christopher says:

  Tja Bobby!
  En fråga.. Vart har du köpt ditt snygga linne på den bilden?! Har verkligen letat efter något liknande. Puss

 4. Valentina says:

  Ah, men bosnier är ju bäst! *jag är ju bosnier* 😉

  Undrar förresten om du kanske vet vad man ska göra om man har tunt och slitet hår, som även blir ”oljigt” inom en dag eller två?
  Finns det kanske något för det?

  Tacksam för svar!
  Puss.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.