Juliana var en riktigt härlig tjej.

Juliana var en riktigt härlig tjej. Hon är tydligen mycket känd i Ryssland och med och sjunger i grupp. Hon var så underhållande och skoj så det går inte att beskriva med ord men kan bara säga att vi hade sjukt trevligt ihop alla svenskar och med Juliana och Annastasia. Jag hörde hur hon nästan kärleks förklarade sig för viktor och att jag brukar vara hennes typ av kille, alltså muskler mörk snygg och inte blond som Viktor men att hon hade fallit för honom. Fan va mysigt. Jag vill oxå känna den känslan igen. Typ sommar kärlek bara, det är många många som vill ha mig här och det massa som raggar men jag är mer kräsen än nånsin. Jag får så mycket uppmärksamhet och det är sjukt hur killar raggar på mig, tjejer oxå fast ove lika mycket hehe men jag känner inte speciellt för nån, eller jo lite för en och självklart träffat på massa intressanta men inget som fått mig på fall. Jag har ett tag kvar på min resa, jag kanske träffar min sommar dröm. Puss från solen Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

2 tankar om “Juliana var en riktigt härlig tjej.

  1. jacqiii says:

    tjeena bobby!!

    Ville bara säga att ja såg lite bilder från ett uteställe i göteborg PUNCH eller nåt sånt, (den helgen madonna va där)… De va en bild på en kille som kalla sig BOBBY ODUNCU.. Han spela dig dåra hehehe!!!!! Tänkte du ville veta..

    puss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.