Vilken underbar dag idag. Jag vart vackt av ett samtal

Vilken underbar dag idag. Jag vart väckt av ett jätte bra samtal idag som gjorde mig så glad. Sitter nu och dricker kaffe med min ryska vän Igor och ska väl bara njuta av dagens fina väder. Ni måste tro jag är knäpp som vill klippa mig igen. Jean Pierre Barda klippte ju mig på hotelrummet i Barcelona för 1vecka sen men känns lite långt igen så tror jag går hot på en salong här på Ibiza och klipper mig. Jag råkade glömma kvar mina saxar. rakaparat och trimmer kvar på hotel i Barcelona så hoppas jag hinner hämta dom innan jag åker hem. Ps kolla vad brun jag blivit Puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

3 tankar om “Vilken underbar dag idag. Jag vart vackt av ett samtal

  1. ada says:

    gick förbi din hårsalong igår & det var jättecoolt tyckte jag 🙂 hehe. jag har ju fattat att du är väldigt duktig & så. ha en bra dag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.