utekväll med killarna. Ikväll orkad

utekväll med killarna. Ikväll orkade jag inte skriva nåt. Var nedstämd av nåt:( här är efter en god middag med Samer, Mirza och Clas. Maten var mycket god och det vart från pizza till stek. Clas som är med på bilden bor i New York och jobbar som personlig tränare och dansare, undervisar i träning. Han var Carolas dansare när hon vann melodifestivalen med låten Främling. Det är över 20år och innan min tid. Jag var ju själv ett litet barn då som vart kär i carola. Snacka om att hålla sig i bra form och bra krämer antar jag. Nu vart mitt inlägg lite längre än jag trodde så sov gott till er alla, nu ska vi hem men påvägen ska vi handla glass i bägare. Puss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

3 tankar om “utekväll med killarna. Ikväll orkad

  1. Adde says:

    Härligt med semester va? Ska själv åka till Turkiet om 2 veckor 🙂 Hur lyckas du hålla formen så jäkla bra trots alla pizzor å sprit? Du är en inspiration ska du veta!

  2. Maggan says:

    Gratulerade du inte Linda o Peter?
    Jag väntar på att få se dina vackra ord. Du brukar använda så vackra ord, eller hur?
    Ha det skönt på semestern o hoppas att inte ni får bomber på er som LR fick på sin förlovningsresa.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.