Här ligger jag på stranden och pose

Här ligger jag på stranden och poserar igen för er mina läsare. Det här varit lite molnigt i 2dagar nu så mindre kul men annars är allt toppen. Konstigt nog så saknar jag Sverige. Då menar jag inte vädret hemma eller alla torra svenskar utan mitt jobb och mitt liv hemma som jag känner att jag saknar. Vore nice om mina vänner och familj var här, typ att man byter ut halva Sverige mot halva Spanien men bara den halvan som jag gillar. Då hade vi fått ett perfekt land men ska inte klaga för vi har det bra i Kalla Sverige. Nu ska jag handla glass, godis och kaffe sen får jag se om det bli nåt annat onyttigt. Svårt att vara nyttig här då nästa allt är fettigt. Sol kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

5 tankar om “Här ligger jag på stranden och pose

  1. Anonym says:

    shitt vad mycket du tänker på onyttigt och hit o dit. man blir dum av att tänka så mycket på det. snälla du e på semester njut

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.