Nicole Kidman gör reklam för Schwep

Nicole Kidman gör reklam för Schweppes limon. Tycker ni inte att denna bild är snygg.? Jag trodde verkligen att det var nicole Kidman men tydligen nån som är sjukt lik henne, ännu snyggare och yngre. Ni måste hålla med om att det är lik henne.? Det kanske är Nicole men då är det mycket photoshop på henne för hon ser 10år yngre ut. Nu sitter jag med Mirza och Samer på restaurang och äter jätte god tallrik med kyckling, grillade räkor, nötkött, stekt fisk och oxfiller. Maten smakar sjukt gott.

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

En tanke om “Nicole Kidman gör reklam för Schwep

  1. Tanja says:

    läste i veckans NU att det faktist är Nicole, där de hade satt upp denna bild och en på hur hon faktist ser ut idag, dumt att retuschera så mycket att man hardly känner igen henne när de säkert betalat en hel del för att ha henne som reklamhuvud.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.