thaimassage på stranden. Jag får th

thaimassage på stranden. Jag får thaimassage nu på stranden av om kvinna som är grym, riktigt stark. Igår kände jag att jag inte kan lyfta min vänstra arm alls, så jag har fått ätit värktabletter och antiflammatoriskt nu. Har sjukt ont och det mesta kom när jag bar min resväska som väger för mycket och med tanke på min skadade rygg så är det inte aska alls. Måste ligga och vila ryggen nu och det bästa är att jag hittade henne på stranden. Hon masser mina ben och fötter nu och det är sjukt skönt. Ska nog unna mig detta dagligen. Förresten jag har bada för första gången i år, tredje dagen haha. Vilken badkruka jag är. Hörs sen puss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

En tanke om “thaimassage på stranden. Jag får th

  1. Linda says:

    Hej Bobby,
    tänkte fråga om du vet hur Carolina Gynning blivit så smal som hon är? Behöver verkligen loosa ngra kilo och du känner ju henne så därför frågar jag dig:) Ha så kul på IBIZA
    kram Linda

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.