Solen bränner mig ordentligt fast j

Solen bränner mig ordentligt fast jag har hög faktor på mig. Ligger nu på stranden och ännu fler svenska vänner är här. Bredvid mig sitter min vän Fredrik Eklund som bott senaste 7år i New York där han jobbar som mäklare och innan i Sverige var han Politisk angagerad innan han åkte till New York och vart en mycket Känd Porrstjärna, sen sadlade om sig till mäklare. Haha vilken skillnad på olika karriärer han haft. Kommer nog att ligga på stranden några timmar till. Idag känner jag obehag i magen, mycket för att jag har lite att tänka på som inte är bra och det tar lite på mina tankar men allt ordnar nog sig till slut. Jag har inte kollat vad det är för väder hemma. Har ni det soligt.? Här är det 40grader varmt. Hörs senare. Kram från Svenska party gänget

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

4 tankar om “Solen bränner mig ordentligt fast j

  1. alicia says:

    Hej bobby! gud vad mysigt du verkar ha det där nere. Men vi har också tur och det är finare väder här än det varit på länge! inte ett moln på långa vägar! hihi 🙂 hoppas du får en trevlig resa. puss

  2. åsa says:

    ja här har det varit 28 grader i skuggan idag…iaf i märsta…lilla märsta 😉 har bra kort på dej fr pride.*s* känns just nu som utomlandsvärme fast kl är halv sju på kvällen..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.