Paraden

Här kommer mer bilder från Lördagen, detta är paraden.

Jag kommer att lägga upp några bilder för att jag inte har tid men vill se alla bilder som qx fotade på paraden så klicka på denna länk  http://www.qx.se/pride/11165/stockholm-prides-parad-se-forsta-bilderna

Här ser ni alla möjliga roliga bilder på alla som är med….

 

Här är en lånad bild från QX…. Jag står med Mirza och Christo och dansar loss, senare kom Bella oxå och dansade med oss

Lollu Carter är en härlig tjej…..

Jag Bella och Mirza hade så kul på flaket, det enda jag saknade var min älskling NATACHA PEYRE, hennes lilla hund Cindy dog för 4dagar sen så hon kände inte för att fira,,,,, Fast ni skulle sett hennes outfit som var så så sexig och jag skulle matcha henne, vi har gått tåget ihop 2gånger innan men next year… Kolla in Natachas blogg för att se hennes outfit

 

Dominica pezlinsky men vännina och fotograf jag glömde namnet på

Stor puss till denna sjukt söta tjej som kom fram och självklart läser bloggen, hon vill även gå min utbildning….

10 tankar om “Paraden

 1. Annelie says:

  hej Bobbey, jag var på Pride paraden å även på schlagerkvällen, detta va första gången som jag va me, de va jättekul!!
  är själv hetero men har vänner som är homo å vill e förstås vara me.
  paraden va kul att titta på, min kompis har tagit jättefina kort på dig, tänkte kolla me dig om du vill ha de kanske??
  kan jag maila dem någonstans??

 2. Alexander says:

  @bobbys: Asså en sjuktsnygg jacka! Jag är tyvärr bortrest nu. Hoppas det är rea i två veckor till och att den finns kvar 🙂 Tack för att du svarade!

 3. Tim says:

  Hejhej kan man få en sådan fin mage som du? Jag har inte råd att gå på gym tror du de finns en möjlighet att man kan träna upp sina mage som du hemma.. Alla människor har inte pengar att gå på gym.. Fast vet inte riktigt hur man ska lägga upp träningen..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.