Lolo carter var på G. Här dansar ho

Lolo carter var på G. Här dansar hon med mig Mirza förra årets Mr gay och Kristoffer årets nya vinnare av mr gay. Det börjar bli fullt i parken nu och jag känner att mina fötter är helt slut. Ska vara här ett tag till innan jag åker hem för att göra mig klar för natten galenheter. Var det nån som kollade på pride tåget.? Puss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

5 tankar om “Lolo carter var på G. Här dansar ho

 1. Nathalie says:

  Jag såg hela, såg även dig och har några bilder på dig!
  De åker upp på min blogg (www.rawrgarbl.webs.com) när jag kommer hem på måndag! Om du nu skulle vara intresserad av att se…

 2. Josefine says:

  Hej Bobby.
  Aa jag kolla på tåget och jag såg dig. Vi stod på Hornsgatan och jag stod på din sida där du stod och dansa. Jättekul att du var med och vad mycket folk. <3 Ett långt tåg vart det.
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.