Therese var på salongen 8timmar. Vi

Therese var på salongen 8timmar. Vi började med att plocka ut all extenssions först sen fick hon ha en lång lunch tills jag vart klar. Då gjorde jag ljusa slingor och en botten färg, efteråt så tona jag hela håret. Så therese Grankvist kom härifrån vid stängning. Vill man bli fin så tar det tid ibland och denna gång hjälpte inte några timmar på therese haha. Hon kommer oxå att vara med i paraden. Nu är jag trött och väntar på christian för att sen få gå hem. Gillar ni färgen .? Puss Bobby oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

3 tankar om “Therese var på salongen 8timmar. Vi

  1. Amanda Zetterqvist says:

    hej bobby! vi träffades en gång på skönhetsmässan där du klippte lugg mig, men det är en sak jag undrat länge och det är om jag skulle våga göra riktiga extencions asså permanent. jag fyller 15 snart, och vill verkligen ha det här långa fina håret, men vill inte ha clips som man måste ta av sätta på hela tiden, vore skönt att liksom ha riktigt som sitter fast hela tiden ett tag. tänkte bara fråga hur långt tid det tar, om man tappar allt hår efter man tagit bort det och om det är en sån bra ide för en 15 åring. hör jätte gjärna av dig! kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.