Norska hunkar. Igår festade jag massor

Norska hunkar. Igår festade jag en heldel med några norska vänner som är på besök i sthlm. Robert i blått har jag känns massa år och han är nyhetsläsare i norska tv. Det var skumparty på patricia men jag badade inte i skummet utan bara skorna vart blöta. Efter en lång galen natt så hamnade jag Samuel och Satu på kebaben igen och åt världens tallrik med mat. Nu är jag på salongen och ser att Hasse Aro sitter i stolen och blir klippt av Sussie som är en av lärarna i min skola. Hasse är en riktigt skön snubbe som jag ofta träffar i vimlet, senaste igår i pride parken.

 

Här kan ni se en skit cool söt grabbig sak som raggade på mig halva kvällen hehe,,, det var Alex, en jätte söt tjej som klädde sig och betedde sig som en kille hehe, hon var jätte killig och verkligen betedde sig som en grabb, 20 år gammal bara, hennes mamma och systrar var med ute och dom bara skakade på huvudet när hon försökte sig på mig 🙂 Puss på dig Alex

Innan vi gick vidare för att äta massa mat 🙂

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

3 tankar om “Norska hunkar. Igår festade jag massor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.