Min hulken hunk myste med mig idag

Min hulken hunk myste med mig idag på salongen. Imorgon ska christian pallen oxå gå paraden fast han är straight. Kommer att ha sjukt kul imorgon. Nu jobbar jag och väntar på att regnet ska sluta så jag kan shoppa lite men tror jag drar hem och sen gå på fest. Jag bloggar snart igen. Nu dricker jag en kaffe med en skit snygg kille som heter christian och är frisör. Gillar ni hulken Christian.?

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

5 tankar om “Min hulken hunk myste med mig idag

  1. KALLE says:

    samuel är ju verkligen en klass för sig, helt perfekt. sett han ute på krogen, hans ögon lyser ju från hundra meters håll. WOW

  2. anniebunny says:

    Vet ej om min kommentar kom fram häromdan!? skrev att detta var två kända ansikten från Sats! 🙂 och formen på dig ser kanon ut! keep up the good work! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.