fan va kul vi haft. Det vart riktig

fan va kul vi haft. Det vart riktigt lyckat på Ambassadör ikväll. Här är en bild på mig Mirre och Daniel. Fler bilder kommer sen. Nu tar jag en promenad på sveavägen, tänkte gå till seven eleven för att köpa med nåt gott hem. Måste verkligen sova snart för jag jobbar imorgon men börjar inte förän 12. Snabb resumé mm kvällen. Skit kul, bra musik, kul att se vänner men inte mycket snyggt att titta på, med andra ord JA jag går själv på min promenad hem haha. Sov gott Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

6 tankar om “fan va kul vi haft. Det vart riktig

 1. nadia says:

  hej, jag ska färga mitt hår snart och skulle vilja ha lite tips. Det är synd att dina salonger inte finns i närheten av mig, annars hade m,an bokart tid;). Min fråga är vilken hårfärg passsar bäst på en ljushyad och blåögd tjej?? färgen får gärna ”lyfta” upp mina blåa ögon och ger en sexighets känsla;)
  kramar:)

 2. Linda says:

  Hej Bobby!
  Jag besöker din blogg dagligen och tycker mestadels att den är rolig att läsa men börjar tröttna på alla halvnakna bilder på dig och ditt ständiga skrytande om din kropp/utseende i allmänt och dina ”kända” kompisar som du umgås med/har umgåtts med eller kommer att umgås med. Börjar bli pinsamt att läsa.

 3. Gzim says:

  Hej Bobby!!!

  Vill bara säga att du är en väldigt kreativ och professionell frisör. Med hjälp av din energi skapar du en unik look och framhäver det bästa hos en kund. Du har känsla och inspiration så att det räcker långt och det lila extra för att komma så långt som du gjort. Inte konstigt nog att känndis folk vill bli klippt av en fantastisk och en av Sveriges mest professionellaste frisörer. Du är född för att göra folk snygga och sexiga. Tack för att du inspirerar oss och får oss att se in i framtiden.

  PS: En mycket trevlig blogg att hänga med i.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.