lUNCH MED ELEVERNA

fika med några elever. Sitter med 3av mina elever och fika på waynes coffe medans resten av eleverna gick nån annanstans och åt lunch. Nya klassen började igår och dom verkar vara en fin och bra grupp ihop. Nu sitter jag inne hos lovisa som jobbar hos mig och får mina fötter behandlade. Det är så skönt att få fotvård. Silvia min receptionist sa till mig idag att mina fötter inte ser ut att tillhöra mig haha. Det är bara för att hela min kropp är så fin och slät medans mina hobbit fötter är torra och äckliga. Allt kan ju inte vara perfekt men nu så ska dom oxå bli någorlunda fina inför min resa. Jag älskar bilderna jag tar med min telefon som jag fick för 6dagar sen men fan för den, för att när jag pratar med nån så ekar det idén och redan håller på att gå sönder. Måste till verkstaden efter detta för att försöka laga den. Jag har sån otur med telefoner. Hörs senare efter att jag lagat den. Kram

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

2 tankar om “lUNCH MED ELEVERNA

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.